Yhteystiedot

Tuomo "Tumi" Hämäläinen
P. 0440 150 215
tumi.hamalainen(at)luukku.com

Ota yhteyttä jos tarvitset:

 • biisejä levyille
 • biisin tekstiin
 • tekstin biisiin
 • demon levy-yhtiöille
 • omakustanneäänitteen
 • muusikkopalveluja
 • nuotinnusapua
 • äänieditointia
 • graafista suunnittelua
  ja kuvankäsittelyä
  (mm. logot, levykannet)
 • kokonaisvaltaisen
  äänitetuotannon
 • äänentoistolaitteita
  pieniin tapahtumiin
 • tietoa tekijänoikeuksista
 • valokuvauspalveluja

Näitä juttuja tehdään

Biisejä levyille

Oletko aloitteleva laulaja tai ehkä pidemmällekin ehtinyt artisti ja tarvitset esittelymateriaalia tai uusia biisejä esitettäväksi? Tarvitseeko bändisi uutta materiaalia levylle tai keikoille? Valmiita biisejä löytyy aika moneen lähtöön, ja tarvittaessa teen lisää tilauksesta. Demo-osastossa voit kuunnella (vaatii salasanan, pyydä!) demoja. Tai jos haluat vaikkapa sovittaa ja levyttää jo aikaisemmin julkaistuja biisejäni, niin sekin käy. Niitä voi kuunnella vapaasti "Kertsissä". 

Biisi tekstiin

Onko sinulla valmiina tekstiaihio josta haluaisit valmiin biisin? Teen sävellyksen tekstiisi, jos innostun aiheesta, ja teksti on muodoltaan lauluksi soveltuva. Tai ainakin sinne päin.

Teksti biisiin

Omaatko sävelkorvaa niin, että olet pystynyt luomaan kiinnostavan melodian ja siihen jonkinlaisen sointupohjan? Voin tehdä sävellykseesi tekstin jos melodia on kiinnostava. Lähetä biisi sähköpostitse mp3 -muodossa. Periaatteessa vaikka kitaralla säestetty hyräily riittää.

Esittelydemo levy-yhtiöille

Voidaan tehdä minun tai muiden biiseistä. Teen tarvittavat taustat, äänitän laulut, miksaan/masteroin ja voit mennä levy kourassa tuottajien pakeille. Tai tietysti lähettää sähköpostilla mp3 -tiedostona, se on sitä tai tätä nykypäivää.

Omakustanneäänite

Jos haluat esimerkiksi laulajana tehdä ihan vaan oman levyn omaksi iloksi vaikkapa sukulaisille ja tuttaville jaettavaksi, tai laajemminkin esim. myyntiin, teen tarvittaessa koko paketin soittoineen, äänityksineen, miksauksineen, masterointeineen, levykansineen ja asiaan kuuluvine lupineen ja ilmoituksineen (Teosto, Gramex).   

Muusikkopalvelut

Tarvitsetko soittajaa levylle? Soitan itse haitaria, kosketinsoittimia, bassoa ja rumpuja. Komppaan kitaralla tarvittaessa, soolonpätkiäkin soitan. Ja jos ei itseltä taitu, aina löytyy taitava muusikko kehistä. Torvet ja jousetkin tarvittaessa mikäli aitoja ääniä kaivataan. Tosin, koneilla voi aina hämätä kuulijaa. 

Nuotinnusapua

Teen perusnuotteja standardibiiseistä Steinberg Cubase -ohjelmalla. Nuottiin saa vaikkapa melodian, basson, sointumerkinnät, tekstin ja esimerkiksi fillimelodiat.

Äänieditointia

Haluatko jonkin ikivanhan C-kasetin tai vinyylilevyn cd:ksi? Onnistuu. Tai jos haluat vaikkapa perhejuhlissasi esitettävän sketsin taustalle muutamasta biisistä koostetun potpurin ilman että sinun tarvitsee vaihtaa koko ajan levyä soittimessa, sekin sujuu. 

Graafinen suunnitelu ja kuvankäsittely

Teen mm. logoja, käyntikortteja, esitteitä, levykansia, kaikenlaista graafista käpistelyä tarpeen mukaan.

Kokonaisvaltainen äänitetuotanto

Jos levy-yhtiön leipiin ei vielä riitä rahkeet, voit tehdä edelleen omakustannelevyn ja myydä niitä itsekin. Tuotantoon kuuluu itse äänitteen lisäksi jakelu radioasemille, promomateriaali jne. 

Äänentoistolaitteita pieniin tapahtumiin

Jos ääntä pitää saada korotettua vaikkapa perhejuhlissa, löytyy tarvittava arsenaali. Kysy lisää.

Tietoa tekijänoikeuksista

Jos et löydä tarvittavaa tietoa toimittamastani "Biisinikkarin peruskoulu" -oppaasta, tai muuten netistä, voit lähestyä kysymyksilläsi sähköpostitse. En tiedä kaikesta kaikkea, mutta jelpin minkä pystyn.

Valokuvauspalvelua

Tapahtuma-, henkilö- ja tuotekuvauksia, esim. esitteisiin, levykansiin, nettisivuille, mihin vaan.